Byta tak Östersund

Montéra Bygg Jämtland AB

Befinner du dig i Östersund och behöver byta tak? Montéra Bygg Jämtland AB är det trygga valet av byggfirma. Vårt dedikerade och kompetenta team arbetar engagerat för att förverkliga din vision och leverera resultat som överträffar dina förväntningar. Utöver takbyte åtar vi oss många andra projekt inom bygg och renovering. Läs mer här om oss!

Våra Tjänster

Köksrenovering

Takarbete

Finsnickeri

Husresning

Din pålitliga partner för byggprojekt

Välkommen till oss på Montéra Bygg Jämtland AB, dina experter inom bygg. Vi är byggfirman som kan hjälpa dig med allt från golv till tak. Med flera års erfarenhet i bagaget har vi gedigen kunskap om byggprocessen, från koncept och planering till genomförande och färdigställande. Här kan du räkna med att få rätt hjälp under hela processen. Vi har ett kontinuerligt samarbete med andra yrkesgrupper i branschen för att kunna erbjuda heltäckande tjänster.

Ta steget redan idag – kontakta oss för att förverkliga dina visioner!

Bygg med erfarenhet och kvalitet – Välj Montéra Bygg Jämtland AB

Om oss

Montéra Bygg Jämtland AB är en väletablerad byggfirma med över 15 års erfarenhet i branschen. Vårt erfarna team av hantverkare är dedikerade att uppfylla dina önskemål och förverkliga dina byggprojekt på bästa sätt. Vi sätter alltid våra kunders behov i fokus och strävar efter att överträffa förväntningarna i varje projekt vi utför. Inom företaget finns en bred kompetens, vi är specialiserade på kök, tak, fönsterbyten, husresning och finsnickeri.

Montéra Bygg Jämtland AB

Tjänster

Tack vare omfattande yrkeskompetens kan vi erbjuda hjälp med allt från takarbeten till finsnickeri. Givetvis anpassar vi arbetet utifrån dina önskemål och behov, för att du ska hjälpen just du är i behov av. Med fokus på kundnöjdhet, pålitlighet och kvalitet kan du lita på oss för att leverera ett förstklassigt byggprojekt.

Köksrenovering

Skapa ditt drömkök med oss på Montéra Bygg Jämtland AB. Våra erfarna hantverkare skapar kundanpassade köksrenoveringar med hög kvalitet och stil. Låt oss förverkliga dina visioner och skapa ett kök som du älskar att vara i.

Takarbete

Behöver ditt tak en reparation eller är det dags att byta tak? Låt oss hjälpa dig med ditt takarbete. Vi använder högkvalitativa material och beprövade tekniker och vi erbjuder hjälp till dig i Östersund som behöver byta tak.

Finsnickeri

Erhåll vår hjälp med att skapa skräddarsydda och exklusiva möbler och inredning. Som finsnickare skapar vi unika och eleganta detaljer för att förhöja ditt hem eller kontor.

Husresning

Behöver du hjälp med husresning? Vi har expertisen och erfarenheten för att resa ditt hus på ett säkert och effektivt sätt. Vi tar hand om allt från förberedelser till genomförande. 

Byta tak Östersund
Stenhuggargränd 2, 831 51 Östersund

Din personliga bygghjälp

Till oss på Montéra Bygg Jämtland AB kan du vända dig för att få förstklassig bygghjälp som är anpassad efter dina behov. Vi kan hjälpa till med allt från bygga en platsbyggd garderob till att genomföra en fullständig köksrenovering.

VI ERBJUDER

Köksrenovering

Takarbete

Husresning

Finsnickeri